Ρώτησέ μας:
American Farm School on Facebook
Έρευνα   /   Βάσεις Δεδομένων   /   Περιηγήσου στις Βάσεις Ηλεκτρονικού Περιεχομένου
Περιηγήσου στις Βάσεις Ηλεκτρονικού Περιεχομένου

 

  • Μπορείς να ψάξεις στις βάσεις στις οποίες έχει συνδρομή η Βιβλιοθήκη μας (στην Αγγλική γλώσσα) μέσω των παρακάτω συνδέσμων:

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Βάσεις Δεδομένων για Επιστημονικά Άρθρα:


 

Η Food Science Source είναι μια βάση δεδομένων, η οποία περιλαμβάνει άρθρα πλήρους κειμένου σχετικά με τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, τον τομέα της διατροφής, και άλλα θέματα που αφορούν τον τομέα των τροφίμων γενικότερα.


 

Η Environment Complete είναι και αυτή βάση δεδομένων με άρθρα πλήρους κειμένου τα οποία πραγματεύονται θέματα που αφορούν στο περιβάλλον, όπως για παράδειγμα η οικολογία των οικοσυστημάτων, η γεωργία, ο τομέας της ενέργειας, καθώς και άλλα παρόμοια θέματα ενδιαφέροντος.


 

Η GreenFILE είναι μια ερευνητική βάση δεδομένων η οποία περιλαμβάνει θέματα που σχετίζονται με την επίδραση της ανθρώπινης δραστηριότητας στο περιβάλλον, όπως τη σχέση του περιβάλλοντος με τομείς όπως η γεωργία, η νομική επιστήμη, η εκπαίδευση, η τεχνολογία και η υγεία.


 

Η Business Source Premier είναι μια βάση δεδομένων πλήρους κειμένου όπου μπορείτε να βρείτε αναφορές σχετικά με τον τομέα της Βιομηχανίας, όπως προφίλ εταιρειών, ερευνητικές αναφορές, αλλά και αναλύσεις SWOT που αφορούν τον βιομηχανικό κλάδο.

 

Η επιστημονική περιοδική έκδοση "Food, Culture & Society: an international journal of interdisciplinary research" εστιάζει στην περίπλοκη σχέση μεταξύ φαγητού, πολιτισμού και κοινωνίας, ειδομένη μέσα από διάφορους επιστημονικούς τομείς των ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών, καθώς και των ευρύτερων επιστημών γενικότερα.

 

Βάση Δεδομένων για Ηλεκτρονικά Βιβλία:

Η βάση δεδομένω για Ηλεκτρονικά Βιβλία της EBSCO περιλαμβάνει 2 υποσυλλογές:

  1. eBook Academic collection: Εδώ μπορείς να βρεις βιβλία διαφόρων ειδικοτήτων και επιστημών.
  2. eBook Business collection: Εδώ μπορείς να βρεις μια μεγάλη ποικιλία από διάφορους τομείς της Επιχειρηματικότητας, όπως το Μάρκετινγκ, τα Οικονομικά, τη Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας, κ.ά.
© 2017-23 American Farm School