Ρώτησέ μας:
American Farm School on Facebook
Υπηρεσίες   /   Για Σπουδαστές και Εκπαιδευτές του Ι.ΙΕΚ   /   Δικαιώματα Δανεισμού
Δικαιώματα Δανεισμού
 
 
Για να δανειστείς υλικό από την Βιβλιοθήκη μας, πρέπει να έχεις μαζί σου την Κάρτα Βιβλιοθήκης σου όταν θα απευθυνθείς στο Γραφείο Δανεισμού. Η πολιτική δανεισμού της Βιβλιοθήκης μας έχει ως εξής:

 

  • Συλλογή Κρατημένων Βιβλίων (RES) στο παράρτημά μας στις Εγκαταστάσεις του Κολεγίου Περρωτής: Τα βιβλία που ανήκουν σε αυτή τη συλλογή μπορούν να δανειστούν σύμφωνα με την παρακάτω πολιτική:

 

Δευτέρα - Πέμπτη από τις 12:00 μέχρι τις 15:00 της επόμενης ημέρας.

Παρασκευή από τις 12:00 μέχρι τις 15:00 τη Δευτέρα (μπορείς να τα κρατήσεις για το Σαββατοκύριακο).

Στα βιβλία της συλλογής αυτής δεν μπορεί να γίνει ανανέωση δανεισμού. Αιτήματα για δανεισμό βιβλίων που ανήκουν στη συλλογή αυτή γίνονται στα Γραφεία Δανεισμού της βιβλιοθήκης 'Δημήτρης & Αλίκη Περρωτή' και του παραρτήματός της 'George and Charlotte Draper Information & Media Hub'. Παρακαλούμε απευθύνσου στο Γραφείο Δανεισμού της βιβλιοθήκης 'Δημήτρης & Αλίκη Περρωτή' για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την τοποθεσία του παραρτήματός μας 'Information & Media Hub' στο κτήριο Aliki Perroti Educational Center του Κολεγίου Περρωτής.

  • Δανειστική Συλλογή στη Βιβλιοθήκη 'Δημήτρης & Αλίκη Περρωτή' : Οι σπουδαστές μπορούν να δανειστούν έως 3 βιβλία της συλλογής αυτής, για δύο εβδομάδες. Οι ανανεώσεις εξαρτώνται από την έγκαιρη επιστροφή του υλικού και από το εάν είναι διαθέσιμο.
  • Περιοδικά : Το πιο πρόσφατο τεύχος που έχει παραληφθεί χρησιμοποιείται μόνο στον χώρο της Βιβλιοθήκης, ενώ τα προηγούμενα τεύχη δανείζονται για μία εβδομάδα.
© 2017 American Farm School