Ρώτησέ μας:
American Farm School on Facebook
Παρουσίαση βιβλίου του Μάνου Κοντολέοντα!
Στο πλαίσιο του καινοτόμου βιωματικού προγράμματος της Φιλαναγνωσίας, οι υπεύθυνες της βιβλιοθήκης «Δημήτρης και Αλίκη Περρωτή», κ. Φωτεινή Τράκα και κ. Σίσσυ Μπάμπα, διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου “Ο αδερφός της Ασπασίας” από τον συγγραφέα του, κύριο Μάνο Κοντολέων, την οποία παρακολουθούν οι μαθητές της Δ’ τάξης του Δημοτικού σχολείου.
Η Λέσχη ανάγνωσης συναντά τον συγγραφέα Ισίδωρο Ζουργό!
Ο πολύ γνωστός Θεσσαλονικιός συγγραφέας Ισίδωρος Ζουργός συναντά τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης των Λυκείων μας στο καφέ MOB στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να συζητήσει μαζί τους το βιβλίο του "Η Αηδονόπιτα".
Παρουσίαση βιβλίου του Γιάννη Σερβετά
Στο πλαίσιο του καινοτόμου βιωματικού προγράμματος της Φιλαναγνωσίας, οι υπεύθυνες της βιβλιοθήκης μας, κα Κουτσομίχα και κα Τράκα, διοργανώνουν την Τετάρτη 13/12/2017 την παρουσίαση του βιβλίου "Ο Δαγκωμένος Κουραμπιές" από τον συγγραφέα του, κ. Σερβετά, στους μαθητές της Α' τάξης του Δημοτικού μας Σχολείου.
Η Λέσχη Ανάγνωσης διαβάζει Luis Sepúlveda!
Η Λέσχη Ανάγνωσης των Δευτεροβάθμιων Σχολείων θα συναντηθεί για να συζητήσει για το βιβλίο του Luis Sepúlveda "Η ιστορία του γάτου που έμαθε σ' ένα γλάρο να πετάει". Τα παιδιά θα συμμετέχουν σε διάφορα βιωματικά δρώμενα και θα έχουν τη χαρά να γνωρίσουν και έναν κρυφό καλεσμένο!
Παρουσίαση βιβλίου του Μιχάλη Μουλάκη
Την Τετάρτη 22/11/2017 ο συγγραφέας Μιχάλης Μουλάκης θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο "Ένα κίτρινο φύλλο" στους μαθητές της Β' τάξης του Δημοτικού μας Σχολείου στην αίθουσα Media, σε συνεργασία με τη Βιβλιοθήκη μας!
Παρουσίαση βιβλίου της Μαριλένας Καββαδά
Την Παρασκευή 13/10/2017 θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Καββαδά “Μπλούμ! Ταξιδάκι με λέξεις, νότες και εικόνες” στους μαθητές του Νηπιαγωγείου, σε συνεργασία με τη Βιβλιοθήκη μας!
Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων
Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων διοργανώνεται στον Παιδικό μας Σταθμό παρουσίαση του βιβλίου "Ο παππούς μου έχει φίλο έναν γίγαντα" (του David Litchfield) με τη συνεργασία του προσωπικού του Παιδικού Σταθμού και της Βιβλιοθήκης μας. Στη δράση θα συμμετέχουν οι μαθητές του Παιδικού Σταθμού μαζί με συγγενείς τους.
Η ζωγραφιά που ταξιδεύει
Στο πλαίσιο του καινοτόμου βιωματικού προγράμματος της Φιλαναγνωσίας του Δημοτικού Σχολείου μας διοργανώνεται παρουσίαση του βιβλίου “Η ζωγραφιά που ταξιδεύει” από τη συγγραφέα του, κυρία Ελένη Γκίκα, την οποία παρακολουθούν οι μαθητές της Β' τάξης του Δημοτικού σχολείου και συμμετέχουν σε σχετικές δράσεις.
Ύπαιθρος Χώρα
Ξεκίνησε η συνδρομή μας στην εβδομαδιαία εφημερίδα για την αγροτική ανάπτυξη 'Ύπαιθρος Χώρα'. Περάστε από τη βιβλιοθήκη μας και ενημερωθείτε για τις εξελιξεις στο αγροτικό τομέα.
Koha, Νέος κατάλογος
Η Βιβλιοθήκη ‘Δημήτρης και Αλίκη Περρωτή’ προέβη σε αλλαγή του συστήματος διαχείρισης βιβλιοθηκών Horizon και μεταφέρθηκε στο σύστημα ανοιχτού κώδικα ‘Koha’.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι αυτή: http://librarycatalog.afs.edu.gr/

Ρωτήστε τον βιβλιοθηκονόμο σας για προσωπική βοήθεια κατά την αναζήτηση μέσω του νέου αυτού συστήματος.
Club Ανάγνωσης και Ερωτόκριτος
Η Λέσχη Ανάγνωσης των Δευτεροβάθμιων Σχολείων υποδέχεται τους συγγραφείς του βραβευμένου έργου 'Ερωτόκριτος' σε μορφή κόμικ απο τις εκδόσεις Polaris. Στην συζήτηση θα παρίστανται και οι συγγραφείς Γιώργος Γούσης, Δημοσθένης Παπαμάρκος, Γιάννης Ράγκος
Η Λέσχη Ανάγνωσης συναντά τον Τάσο Παπαναστασίου
Με αφορμή την έκδοση του αστυνομικού μυθιστορήματος '14 μέρες' ο συγγραφέας Τάσος Παπαναστασίου συναντά τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης των Λυκείων μας στη βιβλιοθήκη μας.
New Books
© 2017 American Farm School