Ρώτησέ μας:
American Farm School on Facebook
Koha, Νέος κατάλογος
Η Βιβλιοθήκη ‘Δημήτρης και Αλίκη Περρωτή’ προέβη σε αλλαγή του συστήματος διαχείρισης βιβλιοθηκών Horizon και μεταφέρθηκε στο σύστημα ανοιχτού κώδικα ‘Koha’.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι αυτή: http://librarycatalog.afs.edu.gr/

Ρωτήστε τον βιβλιοθηκονόμο σας για προσωπική βοήθεια κατά την αναζήτηση μέσω του νέου αυτού συστήματος.
Club Ανάγνωσης και Ερωτόκριτος
Η Λέσχη Ανάγνωσης των Δευτεροβάθμιων Σχολείων υποδέχεται τους συγγραφείς του βραβευμένου έργου 'Ερωτόκριτος' σε μορφή κόμικ απο τις εκδόσεις Polaris. Στην συζήτηση θα παρίστανται και οι συγγραφείς Γιώργος Γούσης, Δημοσθένης Παπαμάρκος, Γιάννης Ράγκος
Ύπαιθρος Χώρα
Ξεκίνησε η συνδρομή μας στην εβδομαδιαία εφημερίδα για την αγροτική ανάπτυξη 'Ύπαιθρος Χώρα'. Περάστε από τη βιβλιοθήκη μας και ενημερωθείτε για τις εξελιξεις στο αγροτικό τομέα.
Γεωργία Ακριβείας
Η Γεωργία Ακριβείας είναι μια νέα καλλιεργητική πρακτική η οποία αφορά τη συλλογή σημαντικών ποσοτήτων δεδομένων από μία καλλιέργεια τα οποία αναλύονται και λαμβάνονται αποφάσεις για την εφαρμογή ο,τιδήποτε χρειάζεται στην ακριβή ποσότητα. Απαιτείται η συνδρομή πολλών επιστημονικών κλάδων όπως η Πληροφορική, οι Τηλεπικοινωνίες και η Στατιστική καθώς και εξοικείωση με το σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.


Το βιβλίο του Terry Brase αποτελεί αυτή τη στιγμή τη μόνη ολοκληρωμένη εισαγωγή σε αυτή την καινοτόμο πρακτική, η οποία αναμένεται να επικρατήσει τα επόμενα χρόνια.

Το βιβλίο βρίσκεται στη βιβλιοθήκη μας, ταξινομικός αριθμός 338.16 Bra
New Books
© 2017 American Farm School